Astro&Horoscope

Лошо друштво: Луѓето родени во овие три хороскопски знаци важат за токсични пријатели

ВОДОЛИЈА
Водолијата понекогаш може да им изгледа на другите луѓе ладно и без емоции. Тие по природа се едноставно такви. Може да им биде тешко да им се отворат на луѓето, дури и на оние што ги сметаат за свои пријатели. Бидејќи тие не сакаат да зборуваат за своите чувства или да се отворат за некои подлабоки и поемотивни теми, останатите ќе го доживеат тоа како да немаат доверба во нив. Да се ​​биде пријател со Водолија, понекогаш е токсично затоа што секогаш ќе имате впечаток дека тие не ви веруваат доволно и дека треба да се трудите повеќе. Покрај тоа, овој знак не прифаќа компромиси. Тие сакаат сè да биде како што замислувале и не се предаваат.

ОВЕН
Овните не се сметаат за добри пријатели затоа што се експлозивни. Се лутат поради секоја ситница. Во еден момент сè е во ред, во друг како да се отвориле портите на пеколот. Да имате пријател околу кого секогаш треба да внимавате и да гледате што зборувате, за случајно да не полуди, не е однос во кој може да се ужива. Овој знак сака сè да се заврши што е можно побрзо, и тие не се замараат премногу со тоа дали можете да одите некаде во моментов или повеќе би ви одговарало утре. Ако сега им одговара, тогаш ќе биде сега.

СКОРПИЈА
Скорпиите се многу љубоморни суштества и да имате пријател кој секогаш ќе биде љубоморен на вашиот успех во животот не е добро, туку е токсично. Пријателите треба да бидат оние кои ќе се радуваат со нас кога ќе постигнеме нешто и ќе бидат нашите најголеми обожаватели. Сепак, нивната љубомора нема да им дозволи вистински да се радуваат на вашиот успех и тоа ќе се види. Покрај тоа, овој знак го менува расположението од момент во момент. Сега тие се среќни, па ќе бидат тажни за една минута, а три минути подоцна се навредени. Никогаш не знаете што ве чека со нив и како ќе реагираат.

Напиши коментар