Free zone

Луѓе споделуваат глупави работи што мажите ги прават за да ја докажат нивната “машкост”

1. “Скокна од балкон на нерамномерно, карпесто ридско подрачје. Првиот пат кога го стори тоа, доби само неколку гребаници. Втор пат, тој ја скрши ногата и не признаваше дека му треба лекарска помош дури 24 часа подоцна кога се онесвести од болката “.

2. „Познав еден фраер кој рече„ Ракавици за рерна се за слабичи “, а потоа продолжи да фаќа топол плех за пица надвор од рерна голи раце“.

3. “Не сакаше да ги нараче селфиња бидејќи тоа звучело многу женствено.Неговата машка алтернатива? “Селфос” “.

4. „Скоkna на трамполина од вториот кат за да докаже дека неговите стомачни мускули и грбот беа доволно силни за да го амортизираат падот.

5. Дете од моето поранешно училиште изеде пчела, само за да докаже дека не му е страв од нив.

6. “Јас сум келнерка и кога го прашав, мојот соработник рече дека не сака помош. Со едната рака, тој се обиде да носи 15 пијалоци на еден послужавник со ДВЕ полни ѓезвиња за кафе. Како и очекувано, искрши се. Не го видов тој човек по таа смена. “

7. „Познав момче на кое му се скрши телефонот, но одби да земе бесплатен телефон од пријател, бидејќи имаше мало пенкало за белешки и бидејќи„ Вистинските мажи не ги користат тие! “.

8.Мојот бивши даде отказ од работа затоа што не сакал претпоставениот да биде помлад од него”.

Напиши коментар