Free zone

Мачка која има кралски третман – На секој од нас понекогаш му треба мало опуштање

Зарем не би било одлично да добиете добра масажа после напорниот ден? Или можеби спа третман? А, понекогаш и чешкањето може да биде доволно за да се опуштиме.

Сепак, во реалниот живот, вакви работи можат да си дозволат оние со малку подлабок џеб, или ако имате професионален масер дома, како што е случајот со оваа мачка.

Таа уредно си лежеше додека сопственичката ја галеше, масираше, ја чешкаше…

Какво задоволство!

Видете и самите:

Признаваме дека за малку ќе заспиевме само од гледање. И да, ние дефинитивно сме љубоморни!

Реално, кој не би сакал ваков третман? Дали некогаш сте виделе некој да ужива толку многу?

Напиши коментар