Celebrity

Маската на Macaulay Culkin (дечкото од Home Alone)

Не познавам некој што не го гледал Home Alone како мал. Филмовите во кој Кевин (Macaulay Culkin) е заборавен сам дома, додека неговата фамилија оди на одмор. Тој генијално и креативно се справува со двајца крадци поставувајќи им секаков вид на замки. Сигурно знаете за кој зборувам.

Филмот е легендарен а воедно и неговиот главен глумец кој после секое гледање го препознаваме како малиот Кевин. Но, вистинскиот живот не се одвива така.

Еве што Macaulay има да каже на тоа:

Macaulay не потсетува дека времето оди напред. Тој на 26ти август направи 40 години. Во филмот има само 8.

Исто така ни укажува дека треба да се придржуваме до мерките за КОВИД со многу комична маска.

Да тоа е Мак, кој носи маска во верзија на неговото познато „изненадено лице“ од „Сам дома“.

Напиши коментар