Astro&Horoscope

Многу моќна енергија владее овој викенд: Искористете го краткиот аспект на среќа кој ни го носи Јупитер!

Аспектот на среќа, благосостојба, расположение и оптимизам доаѓа! Аспектот е краткотраен, затоа насмевка на лицето и фатете ги вашите моменти на среќа!

Недела е ден на Сонцето, а Сонцето тоа утро ќе осамне на 23-тиот * знак на Шкорпија во природната 8-ма куќа на хороскопот, куќата во знакот на смртта, трансформација и регенерацијата. Сонцето (нашата волја, виталност, его, централна фигура и авторитет во нашите животи) продолжува со серијата пријатни дружења со Јарецот. Тоа друштво е составено од самите моќни Зодијаци. Во текот на 2020 година, тие живееа тука, во природната 10-та куќа на хороскопот, во куќата на строгиот Сатурн и господар на времето и кармата.

Освен него, тука засолниште најдоа и господарот на судбината Плутон, но и големиот „носител на среќата“ Јупитер. И донесоа она што ни го донесоа, но без оглед на сè, Сонцето е главно! Бидејќи сите овие сили, хронократите и моќниците на Зодијакот се вртат околу Сонцето и токму Сонцето ги одржува заедно во својата орбита и целиот Сончев систем.

Само еден час пред точната кулминација на Супер Новата месечина, Сонцето исто така ќе направи егзактен секстил со планетата со огромно изобилство и среќа, закон и морал – Јупитер. Тоа е аспект на среќа, благосостојба, расположение и оптимизам!

Напиши коментар