Free zone

Модни апликации кои што можете да ги користите во изолација

Со овие модни апликации, ќе ви биде достапна целата модна индустрија. Со клик или два ќе дознаете сè што ве интересира, што е моментално модерно и што ќе се носи.

Модните апликации ќе ви помогнат да ги пронајдете парчињата што ги сакате и ќе можете да се забавувате, да играте и да направите сопствен избор на гардероба. Сето тоа зависи од тоа која апликација ќе ја инсталирате. Еве ги најпопуларните.

Like to Know It
Можеби претходно сте слушнале за оваа апликација и сте имале можност да ја користите. Иако не е целосно прилагодена за вашата набавка, апликацијата Like to Know It сепак е најдобриот начин да ги пронајдете омилените парчиња што ги гледате на Instagram. Кога се придружувате и ја внесувате вашата пошта, секоја сметка на Инстаграм која ја има избраната трговска врска ќе ви испрати линкови каде што можете да купите што сакате.

The Hunt
Ако некогаш сте виделе слика на облека што веднаш ви се допаднала и не сте знаеле како да „стигнете до неа“, тогаш сајтот „Хант“ е за вас. Веб-страницата им овозможува на своите корисници да објавуваат фотографии од модни парчиња што ги интересираат и буквално „одат на лов“ за нив. Другите корисници можат да им помогнат во овој лов. Кој ја препознава гардеробата или додатокот, прво испраќа врска каде може да се купи (како и алтернативи) на оној што побарал помош.

Wishi
Ќе имате свој стилист достапен 24/7. Ова е она што ви го нуди апликација Виши, што е прилично добра работа. Првата работа што ќе ја направите е да пополните прашалник што ќе ви помогне да го пронајдете стилистот што работи најдобро за вас. Вашиот избран стилист ви испраќа предлози за шопинг (што ќе ги обожавате). Бидејќи Карла Велч, една од најпознатите стилисти во Холивуд, стои зад апликацијата, можете да се опуштите затоа што знаете дека сте во рацете на нејзините соработници, луѓе кои ја вршат својата работа совршено.

Drest
Дури и ако не сте љубител на видео игри, оваа веројатно ќе ви се допадне многу. Интерактивната апликација за игри за љубителите на модата е многу актуелна деновиве кога сте во изолација. Апликацијата Дрест е како една од вашите игри во детството, само за возрасни. Кога ќе го направите вашиот аватар (на своја слика, се разбира), можете да го облечете во што сакате и потоа да ги купите истите работи на платформата Farfetch. Некои од најлуксузните модни брендови како Бурбери, Боттега Венета и Гучи се приклучија на забавата.

Напиши коментар