Free zone

Момците покажаа колку се апсурдни сликите на девојките кои ги постираат на Инстаграм

Инстаграм профилот „Bros Being Basic“ објавува пародични фотографии кои имитираат вообичаени слики објавени од корисниците на Инстаграм. Само момци се појавуваат на овие фотографии, па поради некоја причина доаѓа до израз апсурдот на многу пози.

Пренесуваме дел од фотографиите во галеријата, затоа проверете ги сите смешни пози кои ги прават девојките, а на момчињата ќе им биде простено само ако се шегуваат.

Напиши коментар