Astro&Horoscope

Момците родени во овие 3 знаци се најголемо разочарување во кревет

Некои хороскопски знаци се особено сексуални, дарежливи и грижливи во кревет, а некои од нив едноставно сакаат да имаат само секс или се многу себични на дело.

ДЕВИЦА

Мажите родени во знакот на Девица сигурно ќе ве разочараат на дело. Девиците често се оние мажи кои многу зборуваат и работат малку. Имаат развиена фантазија, но добиваат нула поени во креветот.

РАК

Раковите не сакаат секс. Тие често изгледаат совршено и му придаваат значење на партнерот, но кога станува збор за акција – ентузијазмот целосно исчезнува. Тие ја сакаат слабата светлина, не сакаат експерименти, а на сред акција едноставно ќе заспијат.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците не се несигурни кога станува збор за сексот, но едноставно се себични. Мажите родени во овој знак не се премногу загрижени за својата партнерка во кревет и прават сè за нивно задоволство, додека нејзиното не им е премногу важно.

Напиши коментар