After Midnight

Можеби му се допаѓаш, но тоа никако не значи и дека те заслужува!

  1. Тој има мноштво пријателки кон кои се однесува исто како со тебе. Во превод, вие не сте толку важни за него, како за жал, и ниту една од неговите пријателки.
  2. Тој уредно ги лајкнува сите ваши објави на Фејсбук и Инстаграм, но никогаш не започнува комуникација прв. Секогаш треба вие да бидете таа што ќе му испраќа пораки, ќе му се јави, ќе закажете состанок.
  3. Повеќе ве сака кога сте во друштво, отколку на само. Тој ќе ве викне и на соло состанок понекогаш, но во повеќето случаи ќе бидете во друштво. Бегајте подалеку од такви!
  4. Ви кажува дека заслужувате некој подобар. И тој е во право. И тој навистина мисли така. Ако навистина сте биле постојано во неговите мисли, тој би бил згрозен од самата помисла да ве изгуби или да ве остави на некој друг. Прифатете како стојат работите и фрлете се во потрага по подобриот што навистина го заслужувате.
  5. Бајки за неподготвеноста да се поврзе со некого. Да се ​​разбереме, ова се празни изговори. Кога наидуваме на вистинската личност, нема сила што ќе не спречи да бидеме со неа. Значи, очигледно не сте вистинската, а и тој е далеку од принц на бел коњ. Главата горе и исфрлете го од главата!
  6. Тој често зборува за неговата поранешна девојка. Сите добро знаеме колку можат да бидат иритирачки и исцрпувачки приказните за поранешните и колку можат да повредат. Ако се грижи за тебе, тој ќе се обиде да те спаси од сите наведени емоции. Но, тој очигледно се уште се грижи за поранешната.

Напиши коментар