Astro&Horoscope

На Бикот, Лавот и Стрелецот оваа зима им следат многу љубовни изненадувања

Бик
Во текот на јануари и февруари 2021 година, силата ќе има клучна улога во вашиот љубовен живот. Луѓето со кои ќе се сретнете ќе го подигнат вашиот морал и редовно ќе ве потсетуваат на вашите креативни ресурси и вашата улога во нивниот живот. Ова ќе биде одлично време да видите колку можете да го раширите срцето.

Лав
Што сакате? Што навистина сакате?
Не е време да продолжите да инвестирате во врски од кои ништо не учите, но исто така не е одлично време да дозволите вашето его да владее. Силата е во вашиот знак, како и гордоста, а овие две работи можат да бидат вашата најголема сила, но и ваша пропаст.

Стрелец
Искуствата што ќе ги доживеете оваа зима ќе ве подготват за големи промени на сексуално и љубовно поле.
Обрнете внимание на сите работи што прават да се чувствувате несигурни, параноични и нестабилни, како и на работите што го прават сосема спротивното.
Кога ќе ја достигнете оваа јасност, ќе знаете во која насока треба да ја насочите стрелата на љубовта.

Напиши коментар