Astro&Horoscope

На овие хороскопски знаци негативните страни им се изразени до крајни граници!

Овните ги привлекува оружјето
Ако тие се занимаваат со криминални активности, најверојатно им плаќаат за тоа, без разлика дали се собирачи на долгови, уценувачи или убијци.

Близнаците се склони кон изневерување
Доколку се вклучени во криминал, најчесто станува збор за измами. Близнаците не се закануваат со помош на пиштол, туку со лажни ветувања.

Откако ќе бидат фатени, тие се обидуваат да излезат од ситуацијата со сите сили и тие се подготвени на сè, вклучително и откривање на името на помагателот. Но, дури и тогаш, тие прибегнуваат кон лаги за да се извлечат.

Девиците планираат до последниот детал
Меѓу припадниците на земните знаци, Девиците се најмалку склони кон криминал. Дури и ако се занимаваат со матна деловна активност, тие детално го планираат тоа.

Како и другите припадници на земјените знаци, тие претежно се занимаваат со финансиска измама. Поради тоа, Девиците се крајно опасни како криминалци.

Напиши коментар