Astro&Horoscope

Најголемиот материјалист помеѓу хороскопските знаци – Секогаш го избира погрешниот пат!

Најважната црта на карактерот на овој хороскопски знак е динамичноста. Тој бесконечно ги цени својата слобода и независност и тоа го истакнува насекаде. Не дозволува никој да владее со него, ниту да му ја наметнува својата волја. Сепак, понекогаш овој знак избира погрешен пат, бидејќи поради својата огромна самодоверба не сака да послуша ничиј совет.

Тој е многу интелигентен, но не и перцептивен! Честопати погрешно ги проценува луѓето што му посакуваат добро, па затоа е во состојба да ги навреди. Исто така, погрешно ги проценува намерите на оние кои му посакуваат зло, иако не е свесен за тоа – живее во верување дека добро се снашол.

Кога станува збор за бизнис, овој знак знае како да го најде најдобриот пат до успехот. Тој е амбициозен, но не и болно амбициозен. Во професионалното искачување, нема да им пречи на другите. Доколку биде потребно, дури и ќе им помогне затоа што не е завидлив. Тој се радува ако некој од неговите пријатели или познаници постигнал нешто во животот или напредувал во својата професија.

Во бизнисот, не го интересира само луѓето да го ценат. Тој очекува материјален ефект од неговата работа. Никогаш нема да прифати работа што не носи материјални придобивки.

Сепак, тој троши пари несовесно и не е морон. Сака да дава.
Ужива во материјалните добра. Сака луксузен стан, луксузен автомобил, модерна облека.

Но, некогаш знае да се најде во заблуда – смета дека тоа му носи повисока социјална репутација. Како резултат на тоа, неговиот дом може да изгуби топлина.

Ова се, претпоставувате, БЛИЗНАЦИТЕ (од 22 мај до 21 јуни).

Напиши коментар