Astro&Horoscope

Најпосесивните хороскопски знаци: Добро размислете пред да стапите во љубовна врска со нив

Бик

Посесивноста на Бикот произлегува од нивната потреба да се чувствуваат безбедно за да можат да станат крајно територијални. Бикот очекува апсолутна лојалност и верност од партнерот. Тие сакаат скапи и луксузни работи, но не сакаат да ги споделуваат со никого.

Скорпија

Скорпијата е многу посесивна и склона кон контрола, затоа што не постои начин да се ослободи од чувството на сомнеж и смета дека саканата личност ќе ја изневери. Иако знае дека тоа што го прави е лошо, таа сепак нема да престане да го прави тоа.

Лав

Лавовите сакаат убави луѓе и убави работи на кои сите треба да им се восхитуваат. Тие сакаат да се фалат, но не сметаат дека се посесивни, а ако им го посочите тоа, веднаш ќе се налутат.

Рак

Раковите сакаат кога ќе им се посвети внимание. Знаат да бидат многу напорни во врската и бараат од партнерот да го помине секој момент со нив. Сакаат да имаат контрола, а тоа може да резултира со нејзин колапс.

Напиши коментар