Free zone

Најпознатиот светски циркус CIRQUE DU SOLEIL, сега можете да го гледате онлајн!

Како и многу меѓународни уметници, Cirque du Soleil мораше да ги одложи своите настапи токму заради пандемичниот корона вирус што не затвори сите во нашите домови. Се што ви треба е интернет и тросед за да се опуштите. Зачудувачката изведба никогаш не била поблизу до нас.

Денес, повеќе од кога било, на сите им треба бегство од реалноста. Донесете радост во вашиот живот и уживајте во неверојатни снимки кои го одземаат здивот. Можете да најдете список на видеа на нивната веб-страница.

Cirque du Soleil е инаку нешто помеѓу театар и циркус, музички и сценски спектакл. Ефектите, одличните носии и врвните изведувачи се дел од оваа магија која е прикажана многу пати во Хрватска, така што во ерата на изолацијата однапред ги очекуваме некои нови настапи. Дотогаш, овие ги следиме на Интернет!

Напиши коментар