After Midnight

Најромантичните начини на кои можете да кажете “Те сакам”

Сетете се на минатото, љубовните писма беа епски! Украсени со панделки, сместени во кутии и чувани со децении, а им се пренесувале на новите генерации. И вашиот израз на љубов може да биде епски, дури и во форма на парче хартија залепено на огледало, а овие романтични цитати можат да ви помогнат како идеи.

Зборови што го греат срцето:

“Велат дека се заљубуваш само еднаш, но тоа не може да биде вистина. Секој пат кога ќе те погледнам, повторно се заљубувам.”

“Те сакам до Месечината и назад.”

“Вечноста нема да трае толку долго со тебе.”

“Кога ќе те погледнам, мислам: О Боже, каква одлична работа си направил!”

“Повеќе сакам да се расправам со тебе, отколку да водам љубов со некој друг.”

„Ако те сакав помалку, можеби би можел да зборувам повеќе за тоа.”

„Има нешто во тебе што се плашам да не го изгубам, затоа што знам дека нема да го најдам кај некој друг.”

„Ако некогаш заборавиш – нема секунда да не мислам на тебе“.

„Не знаев колку може да биде радосен животот сè додека не го видов твоето лице.”

Напиши коментар