Free zone

Најверен обожавател: Овој булдог сака да го спаси Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо е еден од омилените актери на многу генерации. Неговиот најверен и најсладок обожавател е дефинитивно овој булдог.

Гледајќи го филмот „Повратник“, тој се обиде да го спаси легендарниот актер во борба со мечката.

Најимпресивната сцена во филмот е секако онаа во која Леонардо се бори со мечка. Сите ги гледавме тие сцени без здив, а овој симпатичен обожавател е подготвен да се бори за него!

Напиши коментар