Celebrity

Не е Божиќ додека не ја слушнеме неа: Мараја Кери ја објави празничната песна која ја испеа заедно со Аријана Гранде и Џенифер Хадсон!

Мараја Кери е позната како кралица на божиќните песни низ целиот свет, а оваа година има и помош!

Поп дивата објави ремикс на песната Oh Santa! што првично беше издаденa во 2010 година, а овој пат учествуваат и моќните вокали на: Џенифер Хадсон и Аријана Гранде.

Во центарот на вниманието, секако, зад главниот микрофон стои Мараја, додека Ари и Hеј Худ носат слатки зелени облеки (тие и се Божиќни помагачи), додека заедно ги пеат стиховите од оваа песна, кои повторно оживеаа.

И како шлаг на тортата, песната завршува во високи тонови, кои заедно ги пеат Ари и Мараја. Каде ќе најдете подобро!

Напиши коментар