Free zone

Не може да биде подобро од ова! Познат бренд лансира нова колекција инспирирана од омилената серија на сите – „Пријатели“

Без разлика дали сте љубител на шминка или некој што само става маскара и малку коректор тука и таму, оваа колекција ќе ја сакаат сите што веќе 100 пати ги гледале сите епизоди на „Пријатели“ од почетокот.

 Иако серијата „Пријатели“ е стара 20 години, сепак е исто толку популарна како што беше тогаш, ако не и повеќе.

Што и да се појави со темата на оваа серија, обожавателите полудуваат, а кој не е обожавател на овој луд тим на пријатели?

Revolution Beauty подготвува вистинско уживање за сите обожаватели на „Пријатели“ – целата колекција шминка инспирирана од серијата.

И да, има една во палетата за сенки наречена „Smelly Cat“, дали може да биде подобро? Колекцијата ќе содржи три мали палети за мини сенки од 9 сенки за пакување, три рози и една голема палета за сенки.

Секој производ во колекцијата е добро осмислен за да ги претстави ликовите од серијата што е можно поверно.

Основачот на брендот рече дека детално го проучувале секој лик – што носат, како се однесуваат, како се нашминкани, каква е нивната личност – и врз основа на тоа правеле производи. Revolution Beauty секогаш има одлични производи во однос на цената, и тие секако вложија дополнителен напор во оваа линија и квалитетот на производот, бидејќи треба да се очекува дека ова ќе биде одлично.

Ниту една марка не издаде соработка со „Пријатели“ досега што го прави ова само уште покул.

Напиши коментар