Astro&Horoscope

Неделен хороскоп од 5 до 11 октомври 2020 година

Деновите се уште топли и доволно долги, но ние сме сè поблиску до постудената половина на октомври. Што велат sвездите, на кого оваа недела ќе им донесе нови љубови и деловни победи, а на кои грижи и проблеми?

Работа
Веќе подолго време не сте биле под ваков притисок на работа. Се чини дека премногу се очекува од вас. Бидете трпеливи затоа што вашата работа ќе се исплати и конечно ќе имате можност да привлечете внимание кон себе.

Љубов
Во љубовта ви оди добро, дури и подобро отколку што се надевавте.

Здравје
Се чувствувате добро оваа недела.

Напиши коментар