After Midnight

Неколку филмови со чија помош полесно ќе го преболите раскинувањето на врската

Терапија за скршено срце и соло вечери

Сите сме поминале низ емоционална тортура барем еднаш по раскинувањето, а покрај музиката, филмовите, исто така, помагаат во таа ситуација, затоа што животите на другите луѓе спакувани во добра приказна ни помагаат да се идентификуваме со нив и да изградиме емоционален одвој. Иако истражувањата покажуваат дека се потребни само десет недели за да се излечи скршеното срце, тоа време во никој случај не треба да се троши во мрачно расположение. Затоа, изберете наслови со различни теми, смејте се и плачете до солзи со шише вино или кутија сладолед, а потоа излезете со пријателите и уживајте во придобивките од соло животот. Ги издвоивме вашите омилени филмови на сите времиња за да ви помогнеме полесно да го пребродите раскинувањето – без разлика низ какво расположение поминувате во моментов:

Ако сакате добро да се исплачете…

Кога сè што сакате е да му бидете лути на целиот свет…

Напиши коментар