After Midnight

Неколку нешта кои момците често ги прават, а тотално се одбивни за девојките!

  1. Не сфаќање дека „не“ значи не
    Кога не се чувствуваме пријатно и добро во нечие друштво, се разбира дека таа личност ќе не одбие. Сигурно не се чувствуваме пријатно кога некому ќе му кажеме дека не сме за врска сега или дека не сакаме да излегуваме со него и таа личност почнува да не малтретира и да не гуши, да испраќа пораки, да нè следи и слично. Не е ниту слатко ниту романтично, а кога станува премногу, тоа е всушност и загрижувачки. Дури и кога станува збор за ситници. Кога некој не сака да пие додека е излезен, а момчето почнува да убедува и убедува … ако дотогаш не и се допаднал, веројатно нема ни после тоа. Не прифаќањето на „не“ како одговор само ќе ги изнервира девојките.
  1. Непристојни ликови кои сметаат дека е смешно да допираат / коментираат девојки во минување
    Едно од оние однесувања што никогаш не е кул или привлечно е кога момците мислат дека се фаци ако фатат некоја девојка за задник при минување. Или, ако има навика да коментира за изгледот на секоја девојка што поминува покрај него, тоа исто така спаѓа во оваа категорија. Ниту една девојка нема да ја привлекува ваквото однесување, всушност, тие ќе мислат дека сте идиот. Недостаток на почит кон другите е големо НЕ.
  2. Агресивно однесување
    Некој што се вклучува во физички пресметки, никогаш нема да биде привлечен за девојчињата. Иако смета дека е кул затоа што успеал да ја добие борбата, дали е тоа навистина важно? Момците кои се агресивни или кои лесно се лутат и го креваат својот глас, нема да бидат некој покрај кого секоја девојка ќе се чувствува безбедно и како таа личност би можела да и биде привлечна воопшто. Да се ​​чувствувате безбедно покрај момчето со кое излегувате, е основна ставка.
  3. Постојана љубомора Малку љубомора е добро, дури и пожелно, бидејќи тоа покажува дека лицето се грижи. Сепак, има ограничувања за сè, вклучително и за ова. Кога едно момче е љубоморно одвреме-навреме, секоја машка личност со која девојката се поздравува, секој машки следбеник, на кој му се допаѓа нејзината фотографија, па дури и пријателите со кои отсекогаш се дружела, девојките ќе алармираат. Најчеста причина за љубомора е тоа што некој не е сигурен во себе и во односот со некого, па наместо да имате изливи на љубомора толку често, разговарајте за тоа што ве мачи.

Напиши коментар