Free zone

Неколку работи кои не треба никому да ги кажувате

Кога сме среќни, сакаме да ја споделиме нашата радост со целиот свет. Прекрасно е да се шират позитивни вибрации, но сепак, некои работи треба да се чуваат само за себе.

  • Планови кои се важни за вас, но прашање е дали ќе бидат исполнети. Исполнете ги прво, па кажете ги.
  • Добрите дела не се прават за да се добие награда. Не треба да се фалите себеси или своите дела.
  • Не зборувајте за твоите подвизи. Физичкото и емоционалното ограничување одат рака под рака.
  • За херојството и храброста – внатрешните и надворешните искушенија низ кои поминувате не треба да се објавуваат во јавноста. Тоа е вашето искуство и само ваш пат.
  • Семејните проблеми секогаш треба да останат во вашите четири sида.
  • Не озборувајте и не коментирајте нечие негативното однесување. Озборувањата ја валкаат душата.

Напиши коментар