After Midnight

Неколку тотално чудни знаци кои покажуваат дека можеби сте ја пронашле својата сродна душа

Вистинските сродни души се директен одраз на вас. Нивното присуство во нашите животи менува сè што мислевме дека знаеме и дека сакаме.

Препознавате нешто познато кога ќе им погледнете во очите

И во основа тоа е нешто недефинирано, но тоа не го гледате кај никој друг.

Пред да се запознаете, сте имале чудни соништа еден за друг

Дури и ако не сте можеле да го препознаете точното лице или личност.

Се раздвоивте – веројатно непредвидливо и неочекувано

Сродните души ретко живеат „среќно заедно до крајот на животот“, и покрај тоа што ни го кажуваат медиумите и културата.

Поради нив, се сменивте на подобро

Луѓето со кои сме најприврзани најчесто и најмногу влијаат врз нас. Нивното присуство во нашите животи менува сè што мислевме дека знаеме и дека сакаме.

Гледате член на семејство во нив

Ова звучи чудно, но некако секогаш можете да кажете, дури и на првиот состанок, како вашите пријатели и партнери некако ве потсетуваат на вашата мајка, татко или сестра – не на морничав начин, туку на добар, забавен начин.

Кога сте со нив и само со нив

Покажувате некои од вашите најлоши одлики .Вистинските сродни души се директен одраз на вас – затоа неизбежно ви покажуваат сè што не е излечено.

Го чувствувате она што тие го чувствуваат, дури и ако не сте природно емпатична личност

Знаете кога нешто не е во ред, физички или на друг начин. Можете да почувствувате што мислат и чувствуваат дури и кога не се присутни, дури и кога не ви кажуваат ништо.

Напиши коментар