Celebrity

Никогаш не би рекле дека во 2020 година маѓепсанo ќе ја гледаме Бритни како вежба

Бритни Спирс, некогаш најголемата поп ѕвезда на планетата, сè уште е популарна денес, но ја заменија други лица, гласови и тела.

Многу работи и се случуваат, но таа сè уште оди напред.

Еден од начините со кој го одржува менталното здравје е преку вежбање, а благодарение на нејзиниот профил на Инстаграм, гледаме воодушевувачки резултати.

Во последното видео, таа ги моли своите следбеници да останат активни.

“Okay, guys. Just because there’s quarantine going around, doesn’t mean you can’t get outside and be a little physical with yourself.”

Оваа финта, “physical with yourself”, е застарена па нема да ја коментираме.

Ако сакате да вежбате со Бритни (или да продолжите да јадете сладолед додека ја гледате како вежба) – сега е вашата шанса.

Би требало да направи тренинг со голем интензитет што ќе го нарече Hit me baby one more time, ние би го купиле тоа.

Tаа воедно го цитираше Алберт Ајнштајн.

Мора да ја сакате.

Напиши коментар