Astro&Horoscope

Никогаш нема да погодите што бара еден Лав од љубовта…

За повеќето луѓе, Лавот изгледа како личност со најголема самодоверба. Но, секој има скриени слабости. Сите сме луѓе. Лавовите дефинитивно имаат несигурна страна, тие само знаат подобро да ја сокријат од другите! Лавот има потреба неговиот талент да биде ценет. Ако тоа не се случи, ќе почне да се прашува дали е навистина толку добар колку што мисли дека е. Можеби неговите пријатели и партнери не се такви како што изгледаат. Без потреба ќе стане параноичен.

Но,Лавови вистината е дека сите сè уште ве сакаат! Ако ја прифатите вашата слабост, ќе бидете уште посигурни во очите на другите. Нема потреба да го криете она што е можеби вашиот најголем квалитет.

Напиши коментар