Astro&Horoscope

Нивните прекинувања на врските секогаш се крш и лом: Ова се трите хороскопски знаци кои имаат најхаотични раскинувања!

ОВЕН

Кога работите не одат како што треба, Овенот станува деструктивен, а прекините никогаш не се нешто што планираме да ни се случи. Кога некој нив ги остава, тоа особено тешко им паѓа, попрво би сакале тие да бидат оние што прекинуваат. Во тој случај, сè е во ред. Овој знак е амбициозен и ја бара таа вистинска љубов што ќе трае вечно, а кога ќе се покаже дека врската во која е сега не е таква, тие се чувствуваат изгубени. Веднаш по раскинувањето, тие ќе се вратат на дружењето, само за да и покажат на својата поранешна љубов дека им е подобро без неа / него. Тој секогаш гледа како ќе биде подобар од неговата поранешна љубов и на сè гледаат како на натпревар. Ова лесно ги доведува во messy ситуации.

ЈАРЕЦ

Јарците се професионалци во градење sидови околу себе и елиминирање на емоциите. Ќе го избришат бројот на нивната поранешна љубов, ќе ги фрлат старите фотографии во ѓубре и нема ни да го споменуваат тоа пред пријателите. На изглед ќе делува како прекинувањето да им годи подобро од очекувањата, но факт е дека ќе страда одвнатре. Ќе се чувствуваат засрамено затоа што си дозволиле да имаат толку многу чувства кон некого, а сега тој некој ги отфрлил. Бидејќи се чувствуваат како слаби или мизерни поради тоа, Јарците не сакаат никому да покажат колку страдаат. Сите тие емоции ќе се акумулираат во нив додека не пукнат еднаш, а потоа сите ќе настрадаат.

ЛАВ

Лавовите се навикнати да бидат во центарот на вниманието и секогаш сé да се врти околу нив, па кога некој ќе ги напушти, тешко е да разберат зошто некој воопшто би го сторил тоа. Како не можевте да не сакате еден супер лав, близу вас? Кога ќе се појави прекин, овој знак наидува на емоции што ги мрази, а тоа е дека се чувствува непожелно и неважно. Многу влијае на него и тој ќе сака да стори сé што е можно за да го привлече вниманието на неговата поранешна љубов. Ќе направат глупости, најлуди работи што ќе им паднат на ум, а нема ни да сфатат дека само си штетат на себе и дека нема да постигнат ништо. Да се ​​биде во близина на Лав во такви моменти … е на ваш сопствен ризик.

Напиши коментар