Hi-Tech

Нова колекција на бежични слушалки,маус,тастатура.Едно е сигурно-ја сакате Експлозијата на бои!

Во новата колекција на опрема за игри главниот момент е бојата па доколку сте таков тип на личност, ќе уживате во новите периферни уреди специјално дизајнирани за гејмерите.

Во фокусот на новата колекција на Logitech G се слушалките за безжични игри G733 LIGHTSPEED.

Овие слушалки, инаку достапни во четири различни бои, ќе ви помогнат да го изразите вашиот личен стил што е можно подобро и веродостојно, а таква е комплетната нова колекција.

Напиши коментар