Celebrity

Новиот албум на Тејлор Свифт постигна неверојатен успех!

Албумот “Folklore” на Тејлор Свифт стана првиот албум во 2020 година којшто е продаден во милион примероци!

Албумот беше објавен на 24 јули и дебитираше на првото место на Bilboard 200 листата. Претходниот албум “Lover” во 2019 година беше единствениот албум кој се продаде во милион примероци.

Тејлор постигна навистина огромен успех и се надеваме дека вака ќе продолжи.

Напиши коментар