Celebrity

Новиот филм на Хери Стајлс паузиран поради позитивни резултати на Коронавирус

“Don’t Worry Darling” дефинитивно има за што да се грижи, откако позитивен тест на Коронавирусот предизвика привремено прекинување на производството. Според Deadline, работата на филмот е прекината веднаш откако резултатите од тестот се покажаа како позитивни. Исто така, беше објавено дека иако не бил член на главната екипа, тоа е некој што работи тесно поврзано со нив, веројатно ставајќи ги во опасност и затворањето е потребно. Сепак, никој друг нема позитивни резултати.

Во режија на Оливија Вајлд, во филмот играат Хари Стајлс со неговата прва филмска улога од филмот “Dunkrik” во 2017 година и ѕвездата на “Midsommar”, Флоренс Пуг. Заедно со режијата, Оливија исто така ќе биде во филмот како споредна улога, додека Крис Пајн, Гема Чан, КиКи Лејн и Ник Крол го заокружуваат остатокот од екипата.

Добрата вест за обожавателите е дека “Don’t Worry Darling” е подготвен да го започне снимањето веднаш штом ќе заврши паузата од 14 дена. Исто така, датумот на објавување сè уште не е објавен, што значи дека нема да има познати одложувања за неговото објавување.

Напиши коментар