Free zone

Објавила видео кое покажува како изгледа тестирањето за корона

Шелби преку својата сметка на „ТикТок“ објави видео на кое им покажува на сите како изгледа тестирањето за вирусот корона.

На видеото е прикажано како со автомобилот оди во “drivethru” центарот за тестирање, спуштајќи го прозорецот од автомобилот, а медицинската сестра со долг стап зема брис од носот.

Видеото е прегледано повеќе од 18 милиони пати, а Шелби изјавила дека се чувствува како да е „прободенa со нож до мозокот“, очите и солзеле, а после тоа киваше и имаше крв од носот.

Сепак, таа истакна дека не е толку страшно.

Погледнете, па пресудете сами!

Напиши коментар