Free zone

Очекувања vs. Реалност: Студирање и живеење на факултет! 10 ситуации во кои ќе се најдете, и кои погрешно ги сфаќате


Ситуации што ги замислувате на еден начин, и кои ќе се играат на сосема поинаков начин. Факсот е наскоро да започне, време е сите оние што ја започнуваат својата прва година да откријат што навистина ги чека. Чај еј! Каналот има ново видео што малку ќе ги уништи вашите соништа кога станува збор за тоа како навистина изгледа студирањето.

Студирањето е нов возбудлив период кој штотуку пристигна, а вие веќе размислувате колку убаво ќе ви биде во овие неколку години и колку ве чекаат многу кул работи. Што е точно, но не целосно. Како замислуваме да изгледа еден колеџ и како го гледаме во филмовите е една приказна, како навистина изгледа студирањето и живеењето во нов град е сосема друга приказна. Чајот избра 10 ситуации кои сигурно ги замислувате на еден начин, а кои во реалноста се тотално спротивни. Погледнете што ве чека на колеџ во ова ново забавно видео на Еј! канал


Дали сте малку понагласени сега за започнување колеџ? Наместо да се стресите, гледајте ги видеата на Еј! канал Претплатете се на каналот и за ringвонете toвонче за да добиете известување секогаш кога ќе објават ново видео. Нова доза на забава ве чека тука во понеделник, вторник и четврток во 12 часот.

Напиши коментар