After Midnight

Дознајте кој дел од женското тело е најпривлечен за спротивниот пол

Привлечноста е многу индивидуална работа, но постојат одредени „точки“ на женското тело кои веднаш предизвикуваат интерес кај спротивниот пол.

Анкетата спроведена врз 5.000 мажи, во која испитаниците требало да одговорат на прашањето „Што прво забележувате кај жена која физички ве привлекува“ донесе интересни резултати. Иако, мислевме дека градите и задникот сигурно ќе бидат на прво место, одговорите сепак беа покреативни, а со тоа и посимпатични.

На прво место се најдоа очите, т.е. погледот, а на второ место насмевката.

Напиши коментар