Astro&Horoscope

Ова се трите најалчни хороскопски знаци

Овен
Луѓето родени во знакот на Овен, честопати се добри трговци во смисла дека можат да се ценкаат затоа што сакаат што е можно повеќе за што е можно помалку. Тие сакаат бесплатни работи и награди и се први на ред кога станува збор за добивање на нешто што е бесплатно.

Зошто да нарачате вечера кога ќе можете да набавите бесплатно предјадење во барот? Ако добиете една порција, не е чудно Овенот да побара дополнителна порција или барем да се обиде да се договори со персоналот.

Лав
Лавовите се прилично интелигентни и сакаат да ја демонстрираат својата интелигенција. Тие секогаш бараат некои пропусти или генијални начини да ги надмудрат другите луѓе. Лавовите не земаат предвид што ќе се случи во иднина ако нивните постапки влијаат на банкарската сметка на некое друго лице.

Од друга страна, Лавовите имаат тенденција да останат во рамките на законот, но тоа не ги спречува да водат неколку сметки на Кајманските острови, доколку тоа ќе го спаси нивното финансиско богатство од оданочување.

Тие сакаат да купуваат работи и тоа што поголеми и посветли. Исто така, можат да бидат доста конкурентни во обидот да бидат еден чекор напред, т.е. еден чекор пред соседот.

Скорпија
Скорпиите се алчни за внимание. Не сакаат кога нивните партнери флертуваат или се дружат со некој друг освен со нив. Скорпиите затоа можат да бидат многу љубоморни и таа љубомора понекогаш директно ја храни и оваа нивна алчност. Да, тие можат да бидат многу опсесивни кога станува збор за некој близок.

Кога Скорпијата ќе добие впечаток дека не добива сè што и треба, таа ја презема контролата над ситуацијата. Затоа тие честопати се многу манипулативни кога станува збор за задоволување на нивните потреби и во тој момент многу малку им придаваат значење на мислите и ставовите на другите.

Напиши коментар