Free zone

Оваа девојка ја испроба утринската рутина на моделите на Victoria’s Secret – еве како изгледа тоа!

Јутуберката Теа оваа недела реши да жртвува едно од нејзините утра и наместо да го помине онака како што сака и како што тоа го прави нормално, ја испроба утринската рутина, типична за моделите на Victoria’s Secret.

Секој има своја утринска рутина која му е драга и која најмногу му одговара. Не мора да биде најдобра, важно е само да ви одговара. Моделите на Victoria Secret секако имаат поинаква утринска рутина од нас, но колку е навистина поинаква? И, дали би сакале да вметнеме некои нивни делови во нашите? Теа реши да провери што прави секоја од овие девојки и состави рутина на која е претставено едно од нивните типични утра. За нејзина среќа, не се буди прерано! Погледнете што правеше, што јадеше за појадок, како вежбаше и колку и се допадна ова!

Напиши коментар