Astro&Horoscope

Oвие 3 хороскопски знаци најверојатно ќе имаат афера после пандемијата!


Сè е при крај, па пандемијата ќе мора да заврши еден ден. Кои хороскопски знаци ќе им бидат најмалку верни на нивните партнери после тоа?

              
Близнаци

Овој хороскопски знак има лоша репутација бидејќи веќе се смета за еден од најневерните знаци. Сепак, тие едноставно брзо се досадуваат во врската, пишува Супер жена.

Со нив, ретко знаете со сигурност на што правите, и откако ќе излезат од карантин, тие ќе сакаат да го надополнат изгубеното време.

Рак

Раковите ќе се чувствуваат малку носталгично и емотивно, ќе им недостасуваат бившите партнери во текот на следниот месец, а главната причина за тоа е ретрограден Меркур.

Иако е вистина дека тие обично се верни, збунувачката ситуација околу нив нема позитивно да влијае на нивните чувства.

Раковите сега можат да имаат егзистенцијална криза. кога ќе се комбинираат со ретрограден Меркур, врските од минатото ќе изгледаат попримамливо од кога било досега

Стрелец

За Стрелците е познато дека се знакот кој е најмногу склон кон авантури, но исто така сакаат да патуваат најмногу од сите знаци.

Последните неколку месеци ги поминаа помалку или повеќе на едно место, па откако ќе заврши пандемијата, дури и повеќе од вообичаено, ќе дојде до израз нивната желба да пробаат нешто ново.

Напиши коментар