Free zone

Овие фотографии се доказ дека на социјалните мрежи не може да им се верува

Не е тајна дека објавуваме избрани моменти од сопствениот живот на социјалните мрежи, но зад најдобрите фотографии честопати стои нешто многу пообично и помалку привлечно.

Некoгаш е тоа лажна позадина, на друго место се работи за перспективата – како и да е, после овие фотографии би можеле да размислиме два пати пред да објавиме некоја фотографија на социјалните мрежи.

А, како изгледате вие додека вежбате?

Понекогаш мораме да самите да се снаоѓаме…

„Извини, зафатена сум…“

Сè е лага…

Напиши коментар