Astro&Horoscope

Овие хороскопски знаци имаат меко срце, полни се со разбирање и секогаш се подготвени да простат – Погледнете за кого станува збор

Близнаци

Овие мали енциклопедии во движење се очајни да го разберат светот околу нив, како и луѓето во него. Има многу што го привлекува вниманието на еден Близнак во текот на денот. Додека во еден момент тие опсесивно го истражуваат просторот и можноста да се преселат на друга планета, во друг момент тие размислуваат за изградба на куќа покрај реката на крајот од селото. Ако не можат да останат во согласност со една тема, како може да очекувате да останат во согласност со лутината. Што всушност е добра работа, затоа што Близнаците не се трујат со негативност. Исто така, мекото срце на Близнаците верува дека постои нешто добро кај секој човек и дека секој може да се промени на подобро.

Овен

Овој небесен играч, како оган, брзо се распламнува, но и брзо се гаси. Овенот не се воздржува кога станува збор за изразување на својот гнев и шок, бидејќи под власта на Марс ова е знак воден од инстинкт и силна волја. Овенот без проблем ќе ве праша зошто не сте вратиле на пораката, кога знае дека сте ја прочитале или зошто ја позајмивте неговата јакна без прашање. Тој нема проблем со директноста и со тоа го испразнува своето битие. Ќе ви ги претстави сите свои моментални чувства и нема да се справи со криењето на незадоволството. Бидејќи има јасно дефинирани цели, Овенот не се врти назад и не гледа зад себе.

Напиши коментар