Astro&Horoscope

Овие хороскопски знаци имаат неверојатни супермоќи!

Дали сте добри во предвидување, дали би биле добар астролог, тарот – мајстор, хомеопат, енергетски терапевт? Огнените знаци кои имаат исклучително силно енергетско поле најдобро функционираат, бидејќи тие често се карактеризираат како поенергични, водачи, храбри и смели.

Овенот е добар енергетски терапевт, за чистење на енергијата на луѓето, нештата, просторот. Енергијата на Овенот е ваква: тој доаѓа, ве гори во коренот и потоа повторно се раѓате како феникс. Тие имаат еластична и силна енергија, бидејќи тоа е огнен и кардинален знак Исто така, Овенот е знакот кој е магично најотпорен на влијанието на црната магија, магии, итн. Треба да се допре до неговата аура и неговото био поле кое е ужасно силно.

Од друга страна, постојат оние знаци кои се способни да го направат просторот во кој живеат подобро, попривлечно и помирно место.

Тие припаѓаат на земниот знак, така што се очекува да направат нешто со билки и храна, но не. Тие се добри за традиционални методи и старо знаење. Јарците се добри во техниката на фенг шуи. Тие знаат како да почувствуваат што е проблемот со некоја личност и да помогнат во иста секунда “.

Водените знаци најдобро ги чувствуваат туѓите емоции, а Рибите се вешти мајстори во тоа.

Рибите се добри во сочуствувањ. Тие можат да влезат во една соба додека вие сте во друга и да знаат како се чувствувате. Тие чувствуваат енергија и емоции, но исто така имаат чувство за нешто што се случило. Риба е збир на сè, а сепак е толку емотивна и чувствителна на емпатија, што нејзиното чувство за луѓето е навистина неверојатно.

Напиши коментар