Free zone

Овие модни парчиња слободно можете да ги исфрлите од вашиот гардеробер – Во 2021 година ќе важат за тотална модна утка!

  • Минијатурни чанти – Иако се неодоливи на прв поглед, овие чанти, кои можат да соберат само кармин, всушност не користат, освен дополнителното оптоварување и носењето друга торба. Се враќаме на стандардните торби со дефинирана форма и елегантен изглед, пространи или мали, но доволно за соберат сè што ни треба.
  • Искинати фармерки – По скоро десет години, овој тренд исто така запира. Класиците се враќаат во мода!
  • Неонски парчиња – Иако е присутен на модната сцена од 2016 година, во последните месеци овој тренд брзо згаснува. Во иднина, тој ќе биде резервиран за возење велосипед, кога е потребно да бидете што е можно повидливи, поради вашата безбедност на патот. Од 2021 година, овој тренд ќе се промени со светли и живописни нијанси и интересни отпечатоци и дезени.
  • Бициклистички – Како и неонските бои, и тие се враќаат на нивната примарна цел – теретана и велосипедизам.
  • Кратки, тесни шорцеви – И сега дојде време да се збогуваме со овој долгогодишен тренд. Тесните и кратките летни шорцеви ќе ги замениме со пошироки и подолги модели.

Напиши коментар