Astro&Horoscope

Овој хороскопски знак најмногу сака да ги понижува другите

Живеењето со овој знак е всушност една голема лекција.

Тој секогаш ќе ве уверува дека знае сè најдобро.

Голем недостаток: тој има тенденција да омаловажува други луѓе, дури и оние што му се многу блиски.

Исто така, ги осудува другите и ги нагласува своите доблести, а ги истакнува недостатоците на другите луѓе.

Тоа е Водолија.

Напиши коментар