Astro&Horoscope

Овој знак од Зодијакот дава само една шанса – Личноста родена во овој знак никогаш не се враќа во минатото!

Вагата е многу романтична и ужива во интимните моменти. Оние кои се вљубени во Вага, дефинитивно го бараат идеалниот партнер. Тие сонуваат да имаат силен, амбициозен, исклучителен и успешен партнер. Уште еден совет: Вагите не толерираат агресија или напнатост на било каков начин. Тие повеќе сакаат да седат и да молчат отколку да се расправаат. Не ги вовлекувајте во каква било дискусија за време на првиот состанок.

Никогаш не изолирајте ја Вагата од општеството. Таа е една од најсоцијалните ликови, иако претпочитаат помали, поинтимни групи. Луѓето од овој знак се многу горди на своите љубезни и добри манири и уживаат да бидат со помала и избрана група на пријатели.

Вагите не му го даваат своето срце секому, но штом еднаш го дадат, тоа е до крајот на животот. Ако се заљубите Вага и таа ви возвраќа со љубов, вие сте исклучително среќен човек. Тие се многу чувствителни и внимавајте да не ги повредите.

Кај Вагите, сè е во шармот. Тие даваат се од себе за да ве задоволат и да создадат романтична атмосфера, а вие мора да го цените тоа.

Обично првата љубов на Вагите им се случува во средно училиште и тоа е нејзината вистинска љубов. Сепак, се случува тие да не се свесни за тоа, па се разделуваат и подоцна никому не му даваат втора шанса.

Вагите никогаш не се враќаат во минатото и не даваат втора шанса! Ако ви даде една, искористете ја и не чекајте ја другата! Имате само една шанса!

Напиши коментар