Celebrity

Пандемијата од корона вирусот го доведе во прашање снимањето на продолжението на хит филмот

Актерот Младен Совиљ, кој го глуми Дрка во хит серијата „Јужен ветер“, открива дека снимањето било доведено во прашање поради епидемијата на вирусот корона.

Совиљ се радуваше што ја доби улогата во продолжението на филмот, но снимањето сега е неизвесно.

„Незнам дали и кога ќе се снима продолжението на филмот што е најавено“, рече актерот за весникот Информер.

„Животот во моментов ни е на пауза. Прво, да ги спасиме цивилизацијата и планетата што долго време ги злоупотребувавме, а потоа ќе направиме сѐ друго “.

Младен Совиљ, исто така, расмислуваше што ќе се случи ако сценаристите на продолжението на филмот ги измешаа фикцијата и реалноста и направија приказна во која главните ликови би требало да се снајдат за време на пандемијата.

“Дрка првично би ја слушал екипата и би сторил сѐ што би му рекол Мараш. Тогаш мојот лик би сфатил дека и за него и останатите најдоброто решение би било карантин. А Мараш би го убедил да не ја напушта куќата. Со Бача би било потешко затоа што тој постојано оди наоколу “.

Погледнете го прилогот за филмот:

Напиши коментар