After Midnight

Пет нешта кои момчињата ги сакаат, но не се осмелуваат да ги кажат

Почит

Истражувањата покажуваат дека мажите очајно сакаат почит од својата партнерка. Ако се двоумите, прашајте го момчето и ќе видите што ќе одговори. Ова е една од најважните работи што момчињата ја сакаат од своите партнерки, но тие никогаш нема да им кажат. Зошто е ова толку важно за нив? Едноставно кажано, кога момчето знае дека партнерката го почитува, тој се чувствува поприродно и побезбедно во врската. Му дава до знаење дека го смета за многу важен, а тоа го покажува со своите постапки.

Воодушевување

Восхитот оди рака под рака со почитта. Обично тоа им се допаѓа на момчињата, но има еден „услов“ – воодушевувањето мора да биде искрено. Ласкањето и лажните комплименти кај момчињата генерално не поминуваат, но сè додека размислувате сериозно кога давате комплименти, тој ќе биде задоволен кога ќе ги слушне.

Пријателство

Мажите го сакаат друштвото на девојката за која се грижат. Без разлика дали тоа е гледање на неговата омилена програма или ситна поправка на некој апарат, за него е важно да сте таму, до него. Поентата е дека му се допаѓа кога сте околу и тоа е навистина одлична работа.

Пријатен глас

Се разбира, тие не се единствените кои сакаат да слушнат пријатен глас. Одамна се вели дека „Убавиот збор отвора и железна врата“, а кога станува збор за момчињата, може да се каже дека оваа изрека е дефинитивно применлива. Секако е невозможно да се очекува секогаш да комуницирате со мирен и „пријатен“ глас, но тоа е нешто на што можете да работите.

Охрабрување

Покрај тоа што го сакаат, на момчињата охрабрувањето им е потребно. Тие сакаат да знаат дека девојката што ја сакаат е на нивна страна, и „навива“ за нив. Вашата вера во партнерот е од голема важност. Ако знае дека верувате во него, мажот ќе ги надмине сите препреки со кои се соочува во животот. За возврат, тој секогаш ќе биде на ваша страна.

Напиши коментар