After Midnight

Пет знаци кои покажуваат дека тој ужива во врската и е навистина среќен со вас

  • Имате исти цели. Да се ​​биде на иста страна е многу важно за вашата иднина. Многу е поважно од тоа дали сакате да слушате ист бенд или серија. Секогаш можете да купите два телевизори ако вашите вкусови не се поклопуваат, но тешко дека ќе можете да создадете семејство ако вашиот партнер не го сака тоа.
  • Разбира што ви треба од него и кога. Повеќе се работи за тоа дека знаете како да се грижите еден за друг. Можеби сакате да бидете сами кога сте нервозни, а да не ви виси некој над главата. Вашиот партнер мора да ги почитува вашите емоционални граници и потреби (и обратно!).
  • Поминавте тешки моменти со него. Никој не сака да му се случуваат лоши работи во врската, но ако се случи да бидете тука еден за друг низ лошите моменти, веќе знаете дека вашата врска е стабилна, без оглед што ќе се случува понатаму.
  • Знаете многу да се расправате, но знаете и како да се смирите. Да се ​​потиснат чувствата и да се избегнат кавгите е лесно, но тоа ќе биде многу лошо на долг рок. Кавгите не се лоша работа, се додека знаете како да се смирите.
  • Можете да си кажете сè еден на друг. Нема тајни. Вие знаете сè и не се осудувате меѓусебно за тоа.

Напиши коментар