Free zone

Погледнете како фризурата го менува изгледот: По кратењето на косата, овие девојки изгледаат фантастично

Добрата фризура може да направи да изгледате помладо или пак да додаде некоја година плус на вашето лице, да ви го промени стилот, да ја поедностави вашата “beauty” рутина – но, најважното од се е што таа носи новитет и свежина во вашето секојдневие.

Погледнете ги овие трансформации и пронајдете инспирација за себе. Не постои облека или шминка што може да има значење за изгледот, колку што може да има фризурата – особено ако е таква, што ќе направи да се чувствувате одлично во своја кожа и да зрачите со самодоверба.

За големи промени во должината, потребно е и малку храброст.

Кратката коса има “antiage” ефект.

Освен кратењето, и бојата игра голема улога.

Кој рече дека кратката коса делува помалку женствено?

Поради лошата боја, и тенот на кожата може да делува погрешно.

По некој нов прамен и неколку сантиметри помалку, можат да направат голема разлика.

На крајот, сите ќе се согласиме дека кратката коса е и многу полесна за оддржување.

Напиши коментар