Celebrity

Популарната сексуална серија за тинејџери добива нова сезона и актер од Хари Потер!


Што ќе се случи во третата сезона?


Дали е можно дури и да има некој што сè уште не чул за серијата „Сексуално образование“? Малку веројатно. Оваа серија дојде одеднаш, ја освои целата и сега после секоја сезона фановите со нетрпение очекуваат да добијат повеќе. Официјално е потврдено дека серијата „Сексуално образование“ на Нетфликс добива нова, трета сезона! Секој што ја следи сигурно се надеваше на тоа, бидејќи последниот заврши доста напнато. Ова е една од оние серии што се и комични и поучни. Иако е тинејџерска серија, сите ја гледаат затоа што не е тешко да се влезе во светот на Отис и проблемите со кои се соочува. Снимањето за оваа нова сезона требаше да започне пред неколку месеци, но поради круната сè беше одложено, но работите треба да започнат да се случуваат оваа година. Значи, веројатно ќе треба да почекаме малку подолго од вообичаеното за да пристигнат нови епизоди, но ќе биде сосема сигурно следната година.


Уште една голема вест поврзана со новата сезона е дека доаѓа нов додаток на екипата, некој од Хари Потер! Иако на почетокот би се радувале и би помислиле дека тоа ќе биде некој како Хари или Рон, но доаѓа Луциус Малфој. Поточно, актерот Џејсон Ајзак. Тој ќе го игра постариот брат на г-дин Гроф, успешен човек кој не е ниту скромен ниту затворен. Она што сè уште е познато е дека ќе продолжиме да ги гледаме сите други лица на кои сме навикнати, никој нема да исчезне, но дека ќе дојдат три нови лика, од кои едниот е овој asonејсон. Не се знае многу за заплетот, но може да се претпостави дека во центарот на вниманието ќе биде ненадејната бременост на мајката на Отис, но и избришаната изјава за љубов што Отис и ја испрати на Мејв, која никогаш нема да ја чуе. Или барем засега.


Сега кога го знаеме сето ова, кој едвај чека да ја чека новата сезона?

Напиши коментар