Free zone

Поврзува реалност и филмови,не користи Фотошоп и забавува илјадници на Инстаграм

Јахав Драизин редовно објавува фотографии на Инстаграм на кои комбинира секојдневни сцени со сцени од филмови и популарна култура, но не користи Фотошоп, туку обичен мобилен телефон што го вметнува на соодветни места.

Напиши коментар