Celebrity

Познатите личности позираа покрај своите мини верзии

Повеќето славни личности не биле познати во младоста. Тие имале детство исто како и сите ние и имаат фотографии во семејните албуми на коишто изгледаат преслатко.

Графичкиот дизајнер, по име Ард Гелик, сакал да ги прикаже овие нивни фотографии на необичен начин, па затоа решил да ја искористи својата вештина во користењето на Фотошоп и да ги спари со фотографии од истите личности денес.

Со тоа создава илузија дека дадените познати личности позираат покрај себе од помладите денови.

Ард веќе има објавено еден куп вакви фотографии на својот Инстаграм профил.

Напиши коментар