Free zone

Прави нова тетоважа за секој ден во изолација, но сега го има овој проблем!

Прв ден, втор ден…

Крис Вудхед стана вистинска сензација на Интернет кога создаде профил посветен на своите тетоважи. И не било какви!

Карантинските тетоважи се она со што го изненади целиот свет, а секој ден ќе прави нова, и така натаму додека не помине пандемијата.

Досега тој достигна до 47 ден, односно број на тетоважи и се соочува со нов проблем за кој не размислувал навреме – нема повеќе место на неговото тело.

Погледнете!

View this post on Instagram

Self-isolation tattoo no.47

A post shared by Chris Woodhead (@adverse.camber) on

View this post on Instagram

Self-isolation tattoo no.45

A post shared by Chris Woodhead (@adverse.camber) on

View this post on Instagram

Self-isolation tattoo no.17

A post shared by Chris Woodhead (@adverse.camber) on

Напиши коментар