Astro&Horoscope

Пријателството е многу важен дел од сечиј живот, но некои луѓе едноставно не знаат да бидат добри пријатели – Хороскопот може да ви помогне да откриете кои се тие

Близнаци
Пријателството е важно за Близнаците, но тие можат да бидат многу недоверливи и да почнат да доживуваат сè негативно, откако ќе се врзат за некого. Тешко им е да развијат доверба и ретко кога направат нешто за некого.

Вага
Вагите се почитуваат само себе. Тие не знаат како да задржат нешто за себе и прашање на време е кога ќе ве предадат. За нив интересен е поимот пријателство, но не и светот.

Стрелец
Стрелците понекогаш ги предупредуваат луѓето околу себе да не се потпираат на нив, но многумина често го игнорираат тоа предупредување. Меѓутоа, за брзо излегува дека требало да ги слушате. Стрелците нема да се појават на вашата забава или ќе ви се понудат како рамо за плачење кога ви требаат.

Рак
Со Раковите е исклучително тешко да се справите, затоа што, иако на почетокот изгледаат пријателски и достапни, тие всушност се лабилни и не знаат како да чуваат тајни. Тие не се добар избор ако барате долгогодишен пријател.

Девица
Проблемот со Девиците не е во тоа што тие се лоши пријатели, туку во тоа што пријателството со нив станува нестабилно по долго време. Девиците се импулсивни и ќе ги прекинат пријателствата лесно и без грижа на совест.

Напиши коментар